Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nejsem si jist, zda právě takové fekální téma ženám sluší.

0 0
možnosti
VZ

No, tak hlavně, že to zachovalo nějakou chronologii. Kamarádova přítelkyně takhle kdysi skutečně poněkud přehnala konzumaci nápojů obsahujících C2H5OH a to vyprazdňování spodem na ní přišlo ve chvíli, kdy pevně obtulovala mísu. Reagovat samozřejmě nestihla. Nám pak s kamarádem, s mojí přítelkyní a ještě jednou holčinou zabralo možná půl hodiny než jsme jí dali do pucu. Nevidět to na vlastní oči, tak bych nevěřil, jaká hromada se v tom drobném těle dokázala naskládat.Ona fakticky byla po..... skoro až na pupek. Ale co, svět se taky točit nepřestal.

0 0
možnosti
Foto

Jitko, pobavila jste mě.R^ Proto já tuhle tradici pečlivě dodržuju;-D

0 0
možnosti
DH

D56a94v70i32d 35H97o78r48á85k

25. 4. 2019 22:35

Asi jste neměla příliš času přemýšlet, nebo Vám chybí praxe alkoholiků, kteří se do podobných situací dostávají častěji. Ale řešení pro tu situaci je a není až tak složité.

Doporučuji:

Cestou na onu místnůstku s toaletní miskou si s sebou současně vezměte kyblík používaný pro vytírání podlah, schodů, či jinou podobnou nádobu (např. odpadkový koš, nočníček od postýlky atd.). A poté v klidu můžete, jak jste běžně zvyklá usednout na prkénko toaletní misky, mezi chodidla a kolena umístěte příslušnou nádobku, zhluboka se předkloňte tak, aby pootevřená ústa byla nad středem této nádoby. A poté lze započíti efektivní vyprazdňování ze všech příslušných tělních otvorů, bez zvláštního rizika znečištění.:-)

0 0
možnosti
IL

I72v81a86n73a 58L57a59n94c26e

25. 4. 2019 23:54

To zni hrozne. To vypada na umreni, to bych radeji ani nepila. ;-D;-D;-D Za blogR^R^R^

0 0
možnosti
AR

U alkoholiček amatérek nebo i amatérů se takové situace stávají;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem z rodu "psavců", kteří ačkoliv mívají určité odmlky z nejrůznějších důvodů (nepochopení manžela, časový press, nová láska ap.), vždycky se k psaní vrátí, protože bez něho prostě nemůžou být. S tím nic neuděláte. Publikuji kde se dá, knižně zatím vyšlo pouze Možná jsem blázen... (s odstupem času si myslím,že určitě), v nejasné fázi těsně před vydáním, avšak zbržděno krachem nakladatelství Olympia, je knížka Udělejte se mnou něco! (viz http://www.databazeknih.cz/knihy/udelejte-se-mnou-neco-78886). Stále mi slibují vydání a stále se to odkládá :-(

Na Facebooku Araby a Turky za "přátele" nepřijímám, stejně jako americké lékaře a vysloužilé vojáky. Sledujte mě na Facebooku nebo také na Twitteru:  @ji_tuska

 

Seznam rubrik